Miért pont Múzsa Sminkstúdió?

2018.02.07

Múzsa Sminkstúdió

Hosszú út, vagyis 12 év folyamatos munka előzte meg, hogy a Múzsa Sminkstúdiót megnyithattam. Igazán sosem terveztem, de amit elkezdek, azt szeretem teljessé tenni.

Sminkstúdió - sminkek a falonSzakmai és magánéleti változások, egy belső érési folyamat eredményeként 2016-ban a legjobb és egyben legkockázatosabb döntésnek bizonyult, hogy üzletet nyissak. Új célt szerettem volna adni az életemnek, mert nem találtam kellő motivációt a sminkelésben. Csodás megrendeléseim voltak, visszajáró vendégek vettek körbe, akik egymásnak ajánlottak, én pedig éppen abba szerettem volna hagyni a szakmámat.

 

Egy barátnőm felvetette, hogy ha ezt érzem, akkor keressek új utakat, és felvázolt néhány lehetőséget, merre léphetnék.

Mivel azt már megtanultam, hogy a lehetőség mindennél többet ér, az üzlet mellett döntöttem, amely hatalmas mérföldkő az életemben. Új energiákat mozgósított bennem ez a döntés, és kiderült, hogy jó a fogadtatása is. A vendégek már akkor jöttek, amikor még be sem volt rendezve az üzlet... ez újra inspirált, és megláttam a sminkelést egy teljesen új nézőpontból.

 

Addigra már felismertem, hogy a sminkelés több számomra, mint csak „festegetés”. Önismereti utam során felfedeztem a sminkelés lélekre gyakorolt hatását. A szépség valóban lelkünkben kezdődik, de a szépítés elindulhat kívülről is, így a smink kiváló eszköz lehet önmagunk, értékeink megismeréséhez.

 

Belső minőségeink mélyítik el külső szépségünket.

Sminkstúdió - Pádár Detti sminkes

A sminkelések és sminkoktatások alkalmával találkoznak a nők azzal a sok lehetőséggel, amit arcuk rejt, felhívom a figyelmet erősségeikre és megmutatom, hogyan tudnak játszani vonásaikkal, a színekkel, a rúzsokkal. Ahogy ráébrednek önmagukra, sok lelki súlytól szabadulnak meg és csillogó szemmel távoznak, majd egész nap, egész este királynőnek érzik magukat. Ez a valódi minőségünk, amit persze egész életünkön át, minden nappal egyre jobban kibontunk.

Magam is nagyon sokat tanulok minden vendégtől, hálás vagyok, hogy közel engednek magukhoz, hogy a menyasszonyok rám bízzák életük legszebb napját, sok értékes pillanatot kapok.

Ezek az előzmények, ami miatt a sminkstúdió a Múzsa nevet kapta. A nők a múzsáim, a szépségük, személyiségük a tudásommal együtt alkotja meg aktuális sminkjüket.

 

Pádár Detti vagyok, szeretettel várlak Sminkstúdiómban

Éld át Te is