Cégeknek

Sminktréningek cégeknek

„Az első benyomás kialakítására nincs második lehetőség.”

 

A fizikai megjelenés nagy mértékben befolyásolja, milyen vélemény alakul ki bennünk a másik emberről. Igaz, a külső csak egy eleme annak, milyen benyomást keltünk, mégis fontos üzenetet hordoz.

Az ápolt, igényes megjelenéshez hozzá tartozik a szép smink is. A smink a nők alapvető igénye, elsősorban szépítő, frissítő jellege miatt. Ahogy a megfelelő árnyalatokkal ki tudjuk emelni szemünk színét, úgy a munka, vagy a teendők miatt ébren töltött éjjel nyomait is el tudjuk tüntetni egy ecsetvonással.

Ebben nagy erő van, hallottuk már: a szépség hatalom. Elsősorban önmagunk felett, hiszen ha fáradtan is, de jó érzéssel nézünk a tükörbe, energiáink megsokszorozódnak.

 

 

Céges portré fotózás

A cég honlapjára, belsős anyagokhoz, a levelező rendszerhez vagy LinkedIN-profilra a vezetőkről, alkalmazottakról, profi fotós segítségével portré kép készül, általában az iroda területén.

A képek elkészítéséhez érdemes profi fotós és profi sminkes segítségét is kérni, akik a dolgozók legjobb arcát hozzák elő megfelelő fényekkel, az előnyös vonásokat kiemelő, egyénre szabott sminkkel. Natúr sminket férfiaknak is készítünk, hogy arcbőrük ne csillogjon a képen. Egyszerű frizura elkészítését is vállaljuk, a rendezett, harmonikus összhatás érdekében.

 

 

Intenzív sminkelés tréning a cég dolgozóinak

A cég vezetői ünnepek alkalmával ajándék sminkszolgáltatást nyújtanak a hölgyeknek. Alkalmi sminkkel egybekötött mini sminktanácsadás a leggyakoribb kérés, így tudunk néhány praktikus tanácsot adni a hétköznapokra is, amit, ha ügyfelekkel dolgoznak, kiválóan tudnak hasznosítani.

Mikor? Nőnap alkalmából, céges születésnapra, céges családi napra, karácsonyi időszakban, egyéb események alkalmával.

 

 

Smink vezetőknek

Fontos megjelenés esetén, amikor a cég arcaként jelenik meg, vagy forgatáson vesz részt és úgy érzi, többre van szüksége a hétköznapi sminknél, alkalmi sminket szoktunk készíteni.

Igénybe vehető a Múzsa Sminkstúdióban, igény szerint helyszínre is megyünk.

 

 

Sminkoktatás közép- és felsővezetőknek

A szakmai felkészültség mellett a külsőnkkel kapcsolatban érzett biztonság is alapot nyújt ahhoz, hogy konferenciákon, fontos társadalmi eseményeken, tárgyaláson, vagy egyszerűen a hétköznapokban magabiztosan jelenjünk meg.

Ehhez elengedhetetlen a praktikus sminktudás, valamint, annak ismerete, hogy bizonyos alkalomra, társaságba milyen smink illik, mi a smink-protokoll, hogyan tudunk hatást kelteni és sikereket elérni a sminkkel. Ezek olyan női trükkök és praktikák, melyek mindennapjainkba könnyen beépíthetőek.

 

 

Szakmailag és emberileg kiváló sminkes csapattal segítünk megvalósítani kérésedet, elképzelésedet!

Egyedi ötleteket is várunk szeretettel!

Éld át Te is