Tini sminkoktatás

Stílus, játék, önkifejezés

Legyen élmény a sminkelés!

Ma a tinik öntudatosabbak, tinezéves koruk küszöbén - vagy jóval hamarabb - nyílik bennük a nőiesség, fogékonyak a szépségápolásra, nem elégszenek meg fél mondatos tanácsokkal és határozottan tudják, mit akarnak. Ez a fiatal kor a kísérletezésről szól, keresik önmagukat, a trendek hatással vannak rájuk és formálják az önmagukról alkotott képüket, ízlésüket, megjelenésüket. Öltözködésben és sminkelésben egyaránt, a zenéről nem is beszélve. 

A sminkelés nagyon jó út és lehetőség ahhoz, hogy ebben a folyamatban, elsősorban az önkifejezésben segítse őket. Megtanulhatnak magukkal bánni, akkor is örömmel tükörbe nézni, amikor az elégedetlenkedésekre okot adó pattanások, egyéb változások okozta érzésekkel nehéz együtt élni. 
A bőrhibák elrejtése mellett nekik is öröm az arc színezése, üdítése pirosítóval, szemszínük kiemelése, egy tusvonal elkészítése büszkévé teszi őket.

Arcunk átváltozása új dimenziót nyit számunkra!

Ha sok sminket nem is szeretnének viselni a tini lányok, szeretnek ismerkedni a termékekkel, bővíteni tudásukat, valamint láthatatlan megoldásokra törekszenek - alapozás és korrektorozás területén mindenképpen. A bőrtípushoz illő alapozó, színezett hidratáló, vagy BB krém az egyik legfontosabb a smink összképét illetően. Az alapozó fajtáját akár alkalomra is választhatjuk: iskolába, vagy hétvégi, baráti találkozóra, télen vagy nyáron mást használunk. A szem alatti területek korrekcióját is érdemes megtanulni: bár a fiatal bőr még elbírja a vastagabb korrektorokat, nem feltétlenül van rá szükség - vékony fedésű, jól pigmentált termékkel is csodás eredmények születnek. Fontos a megelőzés, hogy ne terheljük a bőrt.

Az egyéni, tini sminkoktatáson lefektetjük a sminkelés, arcápolás alapjait, megbeszéljük, a tini hova szeretne eljutni, mire szeretne hangsúlyt fektetni, milyen stílusban szeretne sminkelni. Ha ezek az elképzelések nincsenek meg, együtt kialakítjuk a mindennapi és az alkalmi sminket, megtanuljuk az apró fortélyokat, amelyek egy kis színt és fényt visznek a suli szürke hétköznapjaiba. 
Természetesen nem célom, hogy a fiatal lányok teljes sminkben járjanak iskolába! Ezt a szolgáltatást elsősorban vendégeim indították, bennük merült fel, hogy a lányaik is tudjanak alap szinten sminkelni, hogy ismerjék saját arcukat, adottságaikat, a termékeket, és tudják, mikor mihez érdemes nyúlni, korukhoz mérten.

A tini, egyéni oktatás időtartama 3 óra, díja 35000 Ft

Éld át Te is